luni, 25 februarie 2013

Line-up Sensation Romania ? UPDATE

In scurt timp se va afisa line-up-ul de la Sensation Romania "Source of Light". Anul trecut, la Sensation "Ocean of White", au fost prezenti Mr.White, Hardwell, Fedde le Grand, Pete Tong, Mauro Picotto si Greeg & Onuc. Haideti sa vedem cam cine ar putea veni anul asta.





Dimitri Vegas & Like Mike 

Cei doi dj, regii Tomorrowland-ului, sunt foarte aproape sa fie prezenti la editia de anul asta. Se pricep sa faca atmosfera oriunde se duc. Daca or sa fie in line-up, pregatiti-va o doza in plus de energie.

Mark Knight

Si el este o prezenta obisnuita la Sensation. Nu m-ar mira sa-l vad si pe el in line-up. Britanicul a mai fost in Romania anul trecut unde a incins atmosfera la Arenele Romane.

Avicii

Suedezul nu a mai fost prezent de mult timp la vreun Sensation. De ce nu ar face o exceptie pentru noi? Ar fi prima oara cand ar veni in Romania. Sa speram ca va fi prezent.

Sunnery James & Ryan Marciano

Cei doi au fost prezenti si la "The Mission Dance Weekend" 2012. Au mixat pe aceeasi scena unde a mixat si Armin. Ramane de vazut daca avem noroc si o sa-i vedem din nou.

Alti dj care ar putea veni sunt: 2000 and one, Nic Fanciulli, Yves V, Chuckie, Funkagenda, Riva Starr, The Man With No Shadow, Nicky Romero, Sander van Doorn, Dennis Ferrer, Axwell,
 Daniel Sanchez & Juan Sanchez.

Ramane de vazut ce surprize ne va aduce line-up-ul de anul acesta.

UPDATE: Line-up complet: Mark Knight, Mr.White, Sebastien Leger, Funkerman, NO_ID, Sunnery James & Ryan Marciano.

0 comentarii: